Yükleniyor

Breezair TBS580 Evaporatif Soğutucu

Breezair TBS580 Evaporatif Soğutucu
18/10/2022

 

Neden evaporatif soğutma?
İklimlendirme sistemlerine, doğadan bir bakış açısıyla yaklaşımı görelim. Seeley Internationalın Breezair evaporatif soğutucu serisi cihazları
çok daha düşük maliyetlerle bol miktarda serin, %100 temiz hava sağlar
konvansiyonel soğutma çevrimiyle çalışan kompresörlü soğutma yöntemleriyle kıyaslandığında yaklaşık olarak %80e kadar daha az enerji tüketebilmektedir.

Evaporatif soğutma, işletme maliyetlerinde sağladığı avantaj dolayısıyla, günümüz dünyasında geniş alanlarda iklimlendirme yapılabilmesi için hızla en kuvvetli alternatif haline gelmektedir. Sistemin %100 taze havayla çalışmasından dolayı iklimlendirme yapılan mekanın Kapıları ve pencereleri soğutma verimliliğinden kayıp yaşamadan, kesinlikle açık bırakılabilir.

Taze, temiz hava

Breezair %100 taze hava ile çalıştığından dolayı İç ortama sağlanan hava pozitif basınç yarattığından dış ortamdan içeriye duman, mikrop, toz veya kokular giremez, iç ortamda bulunan partiküllerde dış ortama tahliye edilerek hasta bina etkisinin ortadan kaldırılması sağlanır.

Evaporatif soğutma sisteminin en önemli avantajı, dış sıcaklık arttıkça, buharlaşma miktarının artmasından dolayı Breezairin daha fazla soğutma sağlıyor oluşudur.

Esnek soğutma

Geniş bir alanda (Örn. Fabrika binası içi, atölye vb.) lokal alanları soğutmanız gerekiyorsa, o zaman evaporatif soğutucu sizin için en etkili
Ve ekonomik seçenek olacaktır. Lokal soğutma uygulamalarında, yüksek hızlı hava, bağımsız olarak belirli bir alana yönlendirilebilir ve çalışanların termal konforunu arttırmak üzere kullanılabilir.

Kendiniz için hissedin!

Breezair evaporatif Soğutucunun avantajları:

•    Daha enerji verimlidir – çalıştırması daha ucuzdur.
•    Daha temiz, daha sağlıklı hava sağlar.
•    Kurulumu daha kolay ve ucuzdur.
•    Taze, temiz hava yoluyla üretkenliği artırır (Hasta Bina Sendromu veya diğer hava kaynaklı problemlerin yaşanma olasılığını düşürür)
•    Çevre için daha sağlıklıdır – büyük ölçüde azaltılmış güç kullanımının yanında, konvansiyonel soğutma çevrimlerinde kullanılan gazlardan kaynaklanan doğaya zararlı emisyonlar ve sentetik soğutucular barındırmaz
•    Bakımı daha kolaydır

Neden Breezair?
Kırk yılı aşkın bir süredir Seeley International markası arge faaliyetleri sayesinde öncü teknoloji ile eş anlamlı bir marka olmuştur. Yenilikçi
tasarımına ve üstün soğutma performansına ek olarak olağanüstü ürün güvenilirliği ve bakım kolaylığı Seeley Internationalın yenilikçiliğe olan bağlılığı, en yüksek araştırma, mühendislik ve üretim standartları,
müşteri hizmetlerinde mükemmellik taahhüdümüzün yanı sıra, tümü, mümkün olan en iyi soğutma sistemlerini sunmak için mümkün olan en iyi fiyatlarla birleşir.

En zorlu koşullarla bile başa çıkmak için Avustralyada tasarlanıp ve üretilen Breezair, aşağıdaki Breezaire özel bir dizi avantaj sunar:
•    Tamamen plastik, Güneş ışınlarından dolayı renk bozulması yaşamayan, paslanmaya karşı 25 yıl dayanıklı Permatuf kabin.
•    Seeley tarafından tasarlanıp ve üretilen, en yüksek uluslar arası güvenilirlik ve güvenlik şartlarını sağlayan  Tornado pompa.
•    AQUAflow, soğutma verimliliğini en üst seviyeye çıkaran akıllı, elektronik kontrollü su yönetimi ve tıkanmayan su dağıtım sistemi
•    Uzun süre dayanıklı, bakımı ve değişimi kolay olacak şekilde tasarlanmış olan Chillcell pedler
•    WATERManager sistemi en az bakım maliyetiyle birlikte optimum cihaz ömrü sağlar
•    Süper verimli HushPower Direct Drive motoru, mevcut en sessiz motordur.

Ürün Katalogu için tıklayınız Breezair TBS580

GERİ