Yükleniyor

Climate Wizard Endirek Evaporatif Soğutma Sistemi

Climate Wizard Endirek Evaporatif Soğutma Sistemi
19/10/2022

Climate Wizard Hakkında

Climate Wizard Dış ortam havasının hiper verimli şekilde soğutulmasını sağlayan, %100 taze, soğutulmuş havayı düşük enerji maliyetleriyle üretebilen endirek evaporatif ısı transfer ünitesine sahip bir iklimlendirme cihazıdır.

Hiper verimli Climate Wizard Ünitesinin Avantajları

%100 dış ortam havasıyla çalışması sayesinde arttırılmış iç mekan hava kalitesi sağlar.

Tek başına kullanıldığı uygulamalarda, %100 dış hava ile çalışması sayesine hava kalitesini arttırır ve binalarda karşılaşılan Hasta Bina Sendromununun meydana gelme riskini azaltır. Climate Wizard %100 taze hava ile çalıştığı için bu konuda düzenleyici konumunda bulunan standartların ötesinde bir hava kalitesi sağlamaktadır.

İşletme Maliyetlerini Azaltır.

Climate Wizard, eşdeğer kapasitede soğutma gücüne sahip konvansiyonel soğutma cihazlarına oranla aynı şartlarda çalıştığı durumlar için Endirek Evaporatif Soğutma sistemi sayesinde %80 e varan enerji tasarrufu sağlamaktadır.

İklimlendirme Yapılan Ortamın Nem Seviyesini Arttırmaz

Climate Wizard iklimlendirme yapılan ortamın nem seviyesini arttırmadan soğutma yapmaktadır. Bunun yanısıra ortama sağladığı besleme havasını iç ortam ıslak termometre sıcaklığının altına düşürebilmektedir. Bu sayede farklı iklim şartlarına sahip olan coğrafyalarda da kullanılabilir.
Not: Climate Wizard Supercool soğutma sistemi, ortamın nem seviyesini küçük miktarda arttırarak, Endirek ve direk Evaporatif Soğutma Sistemlerinin karması şeklinde daha yüksek soğutma kapasitesine ulaşabilmektedir.

Dış Hava Sıcaklıkları Arttıkça Daha Yüksek Soğutma Performansı Yakalayın

Climate Wizard Ürünlerinde konvansiyonel sistemlerin tersine dış ortam sıcaklıklarının artması sonucunda soğutma kapasitesinde artış gözlemlenir.

Mevcut Soğutma Sistemlerinizin Enerji Tüketimlerini Düşürün ve Soğutma Kapasitelerini Arttırın

Climate Wizard kendi başına ya da konvansiyonel soğutma sistemlerinde ön soğutucu olarak kullanılarak toplam soğutma sisteminin kapasitesinin artmasını ve toplam elektrik tüketiminin azalmasını sağlar. Bu konuda teknik destek almak için deneyimli mühendislerimizle irtibata geçebilirsiniz.

Elektrik İhtiyacınızı Azaltın

Yaz sıcakları geldiğinde soğutma yükleri artarak soğutma çevrimli cihazların ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisi ihtiyacının artmasına sebep olur. Bu durumun tersine hava sıcaklıkları ne olursa olsun Climate Wizard Üniteleri sabit enerji tüketim değerlerine sahiptir ve bu sayede hava sıcaklıklarından bağımsız olarak elektrik tüketiminizi kontrol altında tutmanızı yardımcı olurlar.

Özel Dış Hava İklimlendirme Sistemleri, Data Center Soğutulması ya da Konfor İklimlendirme Sistemlerinde Kullanıma Uygundur.

Climate Wizard A1 sınıfı Data Centerler da Çok Düşük Enerji Tüketimi değerleriyle soğutma yapabilmektedir.

Esnek Tasarım ve Mühendislik Konfigürasyonları

Climate Wizard Üniteleri kolay bir şekilde, soğutma sistemine sahip mevcut bina ya da tesisinize uygun olarak çeşitli konfigürasyonlarda monte edilebilir.

İlk Yatırım Maliyetlerinizi Azaltın

Climate Wizard Sistemi kurulumu VRF sistemleriyle kıyaslandığında proje bazlı değişiklik gösterebilmek kaydıyla %30 a kadar fiyat avantajı sağlayabilmektedir.

Suyun (R 718 ) Akıllıca Kullanımı

Doğa dostu suyun ( R 718 ) kullanımı sayesinde Climate Wizard soğutma yaparken üst düzey bir elektrik tasarrufu sağlar.

Sentetik Soğutucular Bulundurmaz ve Doğaya Kimyasal Olarak Zarar Vermez.

Climate Wizard Soğutma Prosesi esnasında su haricinde ek olarak herhangi bir kimyasal madde kullanmaz. Soğutma esnasında suyu en ekonomik şekilde kullanarak aşırı su tüketimine de sebep olmaz. 


COP ve EER değerlerinde Standartları Yakalamanın Basit ve Güvenilir Yöntemi

Climate Wizard hava akışı, soğutma kapasitesi ya da enerji verimliliği olmak üzere tüm standartları karşılamak üzere Seeley International firması tarafından titizlikle test edilmektedir.

NATA ( National Association of Testing Authorities) Akkredite Laboratuvarı

Seeley International Avustralya nın NATA tarafından akredite edilmiş olan test laboratuarına sahip olan  iklimlendirme ve ısıtma cihazları üreticisidir. NATA Avustralya ve Uluslararası alanda denetleme akreditasyon ve eğitim hizmetleri sağlayıcısıdır.

 

Katalog için tıklayınız Climate Wizard

 
 

GERİ